THE POWER OF GRATITUDE

  • 17.09.2015, 21:41

 

" Its not happines that brings us gratitude, Its gratitude that brings happines"

 

Ved og vise takknemelighet over det du har er en ekstremt viktig egenskap å lære seg. Det vil komme til å endre hvordan du ser på livet, og gjøre deg generelt gladere og lykkeligere. Du har sikkert hørt før at man skal være takknemelig for det man har. ja, det ligger nemelig noe i det. 

En enkelt måte å løfte humøret ditt og gjøre dagen bedre er å tenke over hva du er takknemelig for. Dette kan være de små tingene eller store. Som å legge seg i en varm seng hverdag, de fantastiske menneskene du har rundt deg, det å ha en frisk og sunn kropp.

Dette vil lære deg å leve her og nå, og ikke kun fokusere på det du ikke har. For er det mange som gjør idag, fokusere på det de ikke har, og dette vil bare føre til at du er i et dårligere humør, og opplever mindre lykke. Og tingen er at vis du føler denne veien så vil det aldri være nok, uansett hvor mye du har av det.

Jeg lover deg, vis du setter av noen minutter hver dag til å tenke over hva du er takknemelig for, og virkelig kjenner på disse følelsene det gir deg, så vil det forandre hvordan du ser på verden. og lære deg å leve i nuet. tenke at det er en tid for alt, men det er nødvendigvis ikke akkurat i dette øyeblikk, for akkurat nå har jeg alt jeg trenger. Med denne instillingen vil du slippe inn flere vakkre mennesker i livet ditt og flere muligheter. jeg tror at dette er en av nøklene til evig lykke, for når du er takknemelig for det du allerede har, vil det gjøre at det du allreede har er mer enn nok. Og slik vil det alltid være! 

Så mitt tips til deg er å skrive ned 5 ting du er takknemelig for hver dag!

Så hva er DU takknemelig for? 

 

"Every dag, set your mind in the right direction. Find something to be grateful for" 

- Josel Osteen

Search

Bloggdesign

hits