Homemade facial steam

  • 11.04.2016, 13:53Dette er oppskriften for deg som ønsker spa opplevelse hjemme. Dette er perfekt å gjøre før en stor begivenhet, eller når du ønsker å gi huden din litt ekstra pleie. Hvis du har fått en proffosjonell ansiktbehandlig før, så hvet du at det ofte starter med damping av ansiktet. Dette er fordi varm damp åpner porene og slipper ut bakterier og urenheter fra huden din. Varm damp fukter også huden din, og gir huden din glød. Men man trenger ikke å reise på spa for å få en god facial steam, dette kan man også gjøre enkelt hjemme! 

 

Dette trenger du:

- Et hånkle

- En skål/bolle som tåler varme

- Varmt vann

- Eterisk lavendel olje (kan sløyfes)

- Grønn te

- Ansikts skrubb

- Ansiktsmaske ( Greek yoghurt maske, Avocado maske

 


Slik gjør du:

1 . Start med å rense ansiktet ditt, og påfør en scrub, for å fjerne dødehudceller.

2. Kok opp varmt vann, og hell dette i en bolle som tåler varme, tilsett deretter en grønn te pose. 

3. Dekk bollen med et hånkle, og la dette stå å trekke i ca 2-3 minutter.

4. Derretter tilsetter jeg en dråpe eterisk lavendel, men dette kan sløyfes.

5. Putt ansiktet ditt over bollen å legg håndkle over hodet ditt, og bollen slik at dampen ikke slipper ut.

6. Hold ansiktet i god avstand fra dampen slik at du ikke brenner deg, sitt i dampen i 10-15 minutter eller til vannet er avskjølt.

7. Tørk ansiktet ditt lett og påfør en ansiktsmaske(Greek yoghurt mask, Avokado mask)

8. Vask av med lunket vann, å påfør fuktighetskrem.

 

Håper du fikk glede av denne oppskriften, og ha en nydelig dag videre! 

 

 

 

DIY FACE MIST

  • 06.04.2016, 21:49

Face mist er i vinden fortiden, men viste du at du kan enkelt og rimelig å lage din egen? Facial mist er super hvis du sliter med tørr hud, da den fukter og virker pleiende. Den kan også brukes etter du har lagt sminke, for bedre hold og en fin finish.

Den er også perfekt å bruke for å friske opp sminken utover dagen. Dette er en opppskrift jeg har prøvd meg fram til, og jeg må si jeg er frelst! Det er deillig å alltid ha tilgjengelig en face mist!

 

Dette trenger du: 

- En tom sprayflaske

- Gønn te

- 2 ts alovera-gel

1-2 ts jojoba olje ( eller oliven olje)

Økologisk eteriske oljer: eucalyptus olje og carrot seed olje, 3 dåper av hver (kan sløyfes)

 


Slik gjør du:

Trekk en kopp med grønn te og sett den til avskjøling. Hell grønn te over i en spray flaske sammen med alovera-gel og eteriske oljer.

Her kan du velge ut dine favoritter. Rist flasken godt, og spray ansikt og hals ved behov. Oppbevar gjerne i kjøleskap, denne er holdbar i ca. 3-4 dager.


 

 

 

 

 

ORGANIC ROSEHIP OIL

  • 01.04.2016, 13:26

 Eller økologisk nypefrø olje, er min favoritt olje når det kommer ti hudpleie! Nypefrø olje er en veldig lett olje, som apsorberes raskt. Så huden føles ikke oljete etterpå, men gir huden fukt og glød. Kan virkelig ikke skryte nok av dette produktet altså! Nypefrø olje er et naturprodukt, og er laget av frøene i nypene. De er proppet med vitamin c, omega 3 og omega 6. Dette kan hjelpe med å lege arr og sår, og redusere rynker og fine linjer i huden. Du kan bruke den som det er eller tilsette andre oljer eller eteriske oljer.

Jeg liker å blande det sammen med jojoba olje og eterisk lavendel olje. Nypefrø olje er å få kjøpt på ulike helsekostforettninger eller på nett, jeg kjøper min på iHerb. Håper du fikk glede av dette tipset! Ha en strålende fredag :)

 

"Dream and give yourself premission to envision a You that you choose to be." 

Joy Page

 

 

 

Search

Bloggdesign

hits