Greek yogurt face mask

  • 31.03.2016, 21:13

 

Dette er min absolutte favoritt maske! Huden min får altid masse glød og fuktighet etterpå. Elsker den! Melkesyren i gresk yoghurt fungerer som en naturlig rens og mild skrub for huden. Masken kan også hjelpe vis du sliter med kviser og urenheter i ansiktet. Gresk yoghurt er også super når det kommer til forebygging av rynker. I denne oppskriften har jeg også valgt å tilsette eterisk lavendel olje og sitron, for sine gode engenskaper, men disse kan sløyfes. 

Dette trenger du:

3-4 ss gresk yoghurt

1 dråpe eterisk lavendel olje

1 ts ferskpresset sitron

Slik gjør du

Bland alt sammen, og smør et tykt lag på ren hud. La masken virke i 30 minutter, vask av med varmt vann. Påfør serum eller fuktighetskrem og nyt friskere og glødene hud!  
 

Avocado face mask

  • 19.03.2016, 21:44


Jeg er veldig glad i å lage min egen hudpleie, da hvet jeg akuratt hva jeg putter på huden min. Denne masken innheolder bare naturlige ingredienser, og muligens noe du allerede har for hånd? Dette er min go-to maske vis huden min er veldig tørr. Avokado har også egenskaper til å redusere fine linjer og rynker, så det er også en super maske for å forebygge. 

 

Avocado face mask

-1 halv avokado

1-2 ss økologisk alovera gel, eller rett fra plante

1 ts honning (kan sløyfes)

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og smør ett tykkt lag på ren hud. La masken virke i 15-20 minutter. Vask av med varmt vann. Avslutt med serum og fuktighetskrem. Enyoj!
 

DIY Facial Serum

  • 18.03.2016, 14:53

I dag tenkte jeg å dele en oppskrift på et serum. Serum er en blanding av oljer med høy kosentrasjon av pleiende ingredienser. Det finnes veldig mye å velge mellom, når det kommer til ingredienser, og noen oppskrifter er veldig komplekse. Så vis du er ny når det kommer til ulike oljer og serumer, er denne oppskriften et supert sted å begynne. Dette serumet er passer til både ung hud og aldrende hud.

Først velger du en base olje som feks; jojoba olje, mandel olje, oliven olje..ect. I denne oppskriften har jeg valgt å bruke jojoba olje. Jojoba olje Inneholder nesten alle vitaminer og mineraler som er nødvendig for sun hud; vitamin E, kobber, sink, krom og jod. Den er perfekt vis du sliter med sensetiv eller tørr hud. 

Så har jeg valgt å bruke nypefrø olje, min favoritt!! Den gir huden glød og pleie. Nypefrøolje kan jevne ut hudtonen, redusere synnelighet av arr og strekkmerker, reparere UV skader og tilføre huden fuktighet.

Tilslutt velger du en eterisk olje, vis du er ny innen dette vil jeg anbefale lavendel. Lavendel har mange helse fordeler, og er mest kjent for å være avslappende og ha antideppresive egenskaper. For huden kan den hjelpe mot kviser, eksem og psoriasis.

 

DIY Facial Serum

1 ss jojoba olje

1/2 ss nypefrø olje

4 dråper lavendel eterisk olje

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en liten flaske, og rist godt for a blande alt sammen. Vis du ønsker å lage mer, er det bare å dobble oppskriften! Bruk et par dråper morgen og kveld, og dabb det på anskiktet. 

Håper du får glede av denne oppskriften, enjoy!

 

 

Detox water

  • 13.03.2016, 20:07

 

Mmmh, ser ikke dette forfriskende ut? Vann tilsatt frukt og bær er en kjempe fin måte å få i seg nok vann. Man trenger ca 2-2,5 liter vann per dag, så da kan det fort bli litt kjedelig i lengden. Med denne oppskriften får du et vann som smaker friskt, samtidig som det inneholder ingredienser som hjelper deg å flushe avfallstoffer ut av kroppen.

Dette kan resultere i renere hud, økt energi nivå og bedre fordøyelse. vinn-vinn sier nå jeg! Oppskriften holder til et stort eller to små glass. 

 

Detox Water

6 skiver agurk

4 skiver sitron

1-2 jordbær

5-7 mintblader

 

Bland alle ingrediensene sammen i et stort glass vann, og nyt! ;)

Coconut oil hair mask

  • 11.03.2016, 09:35

Kokosolje har mange fantastiske egenskaper, men viste du at den også er super for håret ditt også? Kokosolje hjelper til med å fukte håret, reparere det, og gi det mer glans. Så vis du sliter med tørt eller slitt hår er denne hårmasken ypperlig for deg!

Denne oppskriften inneholder eteriske oljene lavendel og tea tree, som har egenskaper til å øke hårvekst. Men begge disse to kan sløyfes.

                . 

Coconut oil hair mask

1-2 spiseskjeer kokosolje

2 dråper lavendel(kan sløyfes)

2 dråper tea tree olje(kan sløyfes)

1 spiseskje jojoba olje/ eller olivenolje

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en skål, og fordel det i hele håret. La det virke i minst 60 minutter eller la det virke over natten. Så er det bare å vaske håret som vanlig, og nyte et friskere og sunnere hår. 

*TIPS: vaske håret minst to ganger med sjampo, for å sørge for at du får skylt ut all hårmasken.

Håper du får glede av denne oppskriften, og nyt resten av dagen!


 

"THE KEY to happiness is letting each situation be what it is, insted of what you think it should be"
                                                                                                                                                      - Mandy Hale


 

Search

Bloggdesign

hits