French green clay

 • 09.03.2017, 14:50

 


 

God ettermiddag!

Grønn leire er en av mine favoritt masker! Den er super enkel og lage, og siden leiren har en grov struktur gir deg deg også en eksfolierende effekt samtidig. Leiren er også super vis du sliter med uren hud, da leire har en unik egenskap til å trekke smuss og urenheter ut fra huden. Det eneste du trenger er grønn leire  blandet sammen med vann, til ønsket konsistens. 

 
Ønsker deg en nydelig dag videre!

Coffee scrub

 • 07.03.2017, 10:17

 

Hei, goood morgen!

Håper du har fått en fin start på denne nydelige dagen! I dag skal jeg dele en oppskrift på en kropps skrubb som inneholder kaffe! Jeg må alltid få i meg min daglige dose kaffe, men nå har jeg også blitt glad i å bruke den på kroppen. Koffein inneholder antioksidanter, og når man skrubber det på huden tar kroppen opp antioksidantene og gjør huden strammere.

Som et stort PLUSS kan denne skrubben ved regelmessig bruk gjøre celulitter mindre synlige! For en ekstra eksfolierende effekt liker jeg å å blande inn sukker, slik at jeg får skrubbet vekk alle de døde hudcellene. Og hvor jeg står igjen med silkemyk og frisk hud. 

 
-COFFE SCRUB-

2 sp finmalt kaffe

2 sp sukker

4 sp oliven olje/eller den oljen du foretrekker

 

Dette er nok til muligens en eller to ganger på hele kroppen men jeg lager gjerne en del omgangen, så har jeg for et par uker. Når kaffen står blandet sammen med oljen i en lengre periode vil srubben bli mer effektiv. I denne oppskriften bruker jeg tørr kaffe, altså ikke tilsatt vann, eler blitt trekt. Dette er fordi det vil danne seg bakterier vis den skal stå i flere dager, og kaffen inneholder vann. Men man kan som sakt lage med kaffe grutt, men da må man bruke det innen noen dager.

 


Happy scrubbing!

Moisturizer for dry skin

 • 25.09.2016, 20:46
I dag skal jeg dele oppskrift på en fuktighetskrem, som passer til tørr hud. Du kan bruke den på leppene, hendene, I ansiktet, føttene, ja over hele kroppen! Dette er en fuktighetskrem som kun består av naturlige oljer, og inneholder derfor ingen konserveringsmidler eller parfyme. Den er perfekt for årstidene vi nå går inn i eller om du generelt sliter med tørr hud. 

Jeg har valgt å bruke disse 4 oljene:

KAKAO SMØR: Kakaosmør er super til å fukte tørr og sensitiv hud. Har også anti aldrende egenskaper og lukter himmelsk sjokolade.

KOKOSOLJE: Er naturlig antibakteriell og fungerer som en super fuktighetskrem for tørr hud.

SHEA BUTTER: Er fuktighetsgivende og gir huden glød. Hjelper med til med celle fornyelse og gjør huden myk, som kan resultere i mindre linjer og rynker.

JOJOBAOLJE: fukter huden og kan hjelpe med å få vekk urenheter, eksem og rynker. 


 

Dette trenger du: 

- 4 sp kokosolje

- 4 sp shea butter

- 4 sp rå kakao smør

- 4sp jojoba olje

- 5-10 dråper eterisk olje (kan sløyfes)

 Slik gjør du:

 1. Putt shea butter, kokosolje og kakaosmør i en bolle som tåler varme, og smelt oljene over lav varme i et vannbad.
 2. Sett oljene i til avkjøling i ca 30 minutter i kjøleskap, eller til den er begynt å tykne litt.
 3. Pisk oljene til den blir hvit og fluffy, og tilsett jojoba oljen og din valgfrie eterisk olje.
 4. Overfør til en tørr og ren beholder, jeg har brukt en krukke fra en gammel fuktighetskrem.
 5. Nå har du en super fuktighetskrem som din tørre hud vil ELSKE!Da denne oljen kun inneholder oljer, vil den bli en fast krem når den blir romtemperert og ikke flytende. Denne fuktighetskremen er også super for små barn og babyer. Men da sløyfes eteriske oljene, eller det tas av en slump før du blander i. Håper du får glede av denne oppskriften, ha en nydelig søndag. Kremen er holdbar i ca. 6 måneder. 

NB! det er viktig at denne kremen ikke tilsettes vann, da den ikke inneholder konserveringsmiddel. Da vil det begynne å gro bakterier! 
 

 

 

 

 

Homemade facial steam

 • 11.04.2016, 13:53Dette er oppskriften for deg som ønsker spa opplevelse hjemme. Dette er perfekt å gjøre før en stor begivenhet, eller når du ønsker å gi huden din litt ekstra pleie. Hvis du har fått en proffosjonell ansiktbehandlig før, så hvet du at det ofte starter med damping av ansiktet. Dette er fordi varm damp åpner porene og slipper ut bakterier og urenheter fra huden din. Varm damp fukter også huden din, og gir huden din glød. Men man trenger ikke å reise på spa for å få en god facial steam, dette kan man også gjøre enkelt hjemme! 

 

Dette trenger du:

- Et hånkle

- En skål/bolle som tåler varme

- Varmt vann

- Eterisk lavendel olje (kan sløyfes)

- Grønn te

- Ansikts skrubb

- Ansiktsmaske ( Greek yoghurt maske, Avocado maske

 


Slik gjør du:

1 . Start med å rense ansiktet ditt, og påfør en scrub, for å fjerne dødehudceller.

2. Kok opp varmt vann, og hell dette i en bolle som tåler varme, tilsett deretter en grønn te pose. 

3. Dekk bollen med et hånkle, og la dette stå å trekke i ca 2-3 minutter.

4. Derretter tilsetter jeg en dråpe eterisk lavendel, men dette kan sløyfes.

5. Putt ansiktet ditt over bollen å legg håndkle over hodet ditt, og bollen slik at dampen ikke slipper ut.

6. Hold ansiktet i god avstand fra dampen slik at du ikke brenner deg, sitt i dampen i 10-15 minutter eller til vannet er avskjølt.

7. Tørk ansiktet ditt lett og påfør en ansiktsmaske(Greek yoghurt mask, Avokado mask)

8. Vask av med lunket vann, å påfør fuktighetskrem.

 

Håper du fikk glede av denne oppskriften, og ha en nydelig dag videre! 

 

 

 

DIY FACE MIST

 • 06.04.2016, 21:49

Face mist er i vinden fortiden, men viste du at du kan enkelt og rimelig å lage din egen? Facial mist er super hvis du sliter med tørr hud, da den fukter og virker pleiende. Den kan også brukes etter du har lagt sminke, for bedre hold og en fin finish.

Den er også perfekt å bruke for å friske opp sminken utover dagen. Dette er en opppskrift jeg har prøvd meg fram til, og jeg må si jeg er frelst! Det er deillig å alltid ha tilgjengelig en face mist!

 

Dette trenger du: 

- En tom sprayflaske

- Gønn te

- 2 ts alovera-gel

1-2 ts jojoba olje ( eller oliven olje)

Økologisk eteriske oljer: eucalyptus olje og carrot seed olje, 3 dåper av hver (kan sløyfes)

 


Slik gjør du:

Trekk en kopp med grønn te og sett den til avskjøling. Hell grønn te over i en spray flaske sammen med alovera-gel og eteriske oljer.

Her kan du velge ut dine favoritter. Rist flasken godt, og spray ansikt og hals ved behov. Oppbevar gjerne i kjøleskap, denne er holdbar i ca. 3-4 dager.


 

 

 

 

 

ORGANIC ROSEHIP OIL

 • 01.04.2016, 13:26

 Eller økologisk nypefrø olje, er min favoritt olje når det kommer ti hudpleie! Nypefrø olje er en veldig lett olje, som apsorberes raskt. Så huden føles ikke oljete etterpå, men gir huden fukt og glød. Kan virkelig ikke skryte nok av dette produktet altså! Nypefrø olje er et naturprodukt, og er laget av frøene i nypene. De er proppet med vitamin c, omega 3 og omega 6. Dette kan hjelpe med å lege arr og sår, og redusere rynker og fine linjer i huden. Du kan bruke den som det er eller tilsette andre oljer eller eteriske oljer.

Jeg liker å blande det sammen med jojoba olje og eterisk lavendel olje. Nypefrø olje er å få kjøpt på ulike helsekostforettninger eller på nett, jeg kjøper min på iHerb. Håper du fikk glede av dette tipset! Ha en strålende fredag :)

 

"Dream and give yourself premission to envision a You that you choose to be." 

Joy Page

 

 

 

Greek yogurt face mask

 • 31.03.2016, 21:13

 

Dette er min absolutte favoritt maske! Huden min får altid masse glød og fuktighet etterpå. Elsker den! Melkesyren i gresk yoghurt fungerer som en naturlig rens og mild skrub for huden. Masken kan også hjelpe vis du sliter med kviser og urenheter i ansiktet. Gresk yoghurt er også super når det kommer til forebygging av rynker. I denne oppskriften har jeg også valgt å tilsette eterisk lavendel olje og sitron, for sine gode engenskaper, men disse kan sløyfes. 

Dette trenger du:

3-4 ss gresk yoghurt

1 dråpe eterisk lavendel olje

1 ts ferskpresset sitron

Slik gjør du

Bland alt sammen, og smør et tykt lag på ren hud. La masken virke i 30 minutter, vask av med varmt vann. Påfør serum eller fuktighetskrem og nyt friskere og glødene hud!  
 

Avocado face mask

 • 19.03.2016, 21:44


Jeg er veldig glad i å lage min egen hudpleie, da hvet jeg akuratt hva jeg putter på huden min. Denne masken innheolder bare naturlige ingredienser, og muligens noe du allerede har for hånd? Dette er min go-to maske vis huden min er veldig tørr. Avokado har også egenskaper til å redusere fine linjer og rynker, så det er også en super maske for å forebygge. 

 

Avocado face mask

-1 halv avokado

1-2 ss økologisk alovera gel, eller rett fra plante

1 ts honning (kan sløyfes)

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og smør ett tykkt lag på ren hud. La masken virke i 15-20 minutter. Vask av med varmt vann. Avslutt med serum og fuktighetskrem. Enyoj!
 

DIY Facial Serum

 • 18.03.2016, 14:53

I dag tenkte jeg å dele en oppskrift på et serum. Serum er en blanding av oljer med høy kosentrasjon av pleiende ingredienser. Det finnes veldig mye å velge mellom, når det kommer til ingredienser, og noen oppskrifter er veldig komplekse. Så vis du er ny når det kommer til ulike oljer og serumer, er denne oppskriften et supert sted å begynne. Dette serumet er passer til både ung hud og aldrende hud.

Først velger du en base olje som feks; jojoba olje, mandel olje, oliven olje..ect. I denne oppskriften har jeg valgt å bruke jojoba olje. Jojoba olje Inneholder nesten alle vitaminer og mineraler som er nødvendig for sun hud; vitamin E, kobber, sink, krom og jod. Den er perfekt vis du sliter med sensetiv eller tørr hud. 

Så har jeg valgt å bruke nypefrø olje, min favoritt!! Den gir huden glød og pleie. Nypefrøolje kan jevne ut hudtonen, redusere synnelighet av arr og strekkmerker, reparere UV skader og tilføre huden fuktighet.

Tilslutt velger du en eterisk olje, vis du er ny innen dette vil jeg anbefale lavendel. Lavendel har mange helse fordeler, og er mest kjent for å være avslappende og ha antideppresive egenskaper. For huden kan den hjelpe mot kviser, eksem og psoriasis.

 

DIY Facial Serum

1 ss jojoba olje

1/2 ss nypefrø olje

4 dråper lavendel eterisk olje

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en liten flaske, og rist godt for a blande alt sammen. Vis du ønsker å lage mer, er det bare å dobble oppskriften! Bruk et par dråper morgen og kveld, og dabb det på anskiktet. 

Håper du får glede av denne oppskriften, enjoy!

 

 

Search

Bloggdesign

hits