Coffee scrub

  • 07.03.2017, 10:17

 

Hei, goood morgen!

Håper du har fått en fin start på denne nydelige dagen! I dag skal jeg dele en oppskrift på en kropps skrubb som inneholder kaffe! Jeg må alltid få i meg min daglige dose kaffe, men nå har jeg også blitt glad i å bruke den på kroppen. Koffein inneholder antioksidanter, og når man skrubber det på huden tar kroppen opp antioksidantene og gjør huden strammere.

Som et stort PLUSS kan denne skrubben ved regelmessig bruk gjøre celulitter mindre synlige! For en ekstra eksfolierende effekt liker jeg å å blande inn sukker, slik at jeg får skrubbet vekk alle de døde hudcellene. Og hvor jeg står igjen med silkemyk og frisk hud. 

 
-COFFE SCRUB-

2 sp finmalt kaffe

2 sp sukker

4 sp oliven olje/eller den oljen du foretrekker

 

Dette er nok til muligens en eller to ganger på hele kroppen men jeg lager gjerne en del omgangen, så har jeg for et par uker. Når kaffen står blandet sammen med oljen i en lengre periode vil srubben bli mer effektiv. I denne oppskriften bruker jeg tørr kaffe, altså ikke tilsatt vann, eler blitt trekt. Dette er fordi det vil danne seg bakterier vis den skal stå i flere dager, og kaffen inneholder vann. Men man kan som sakt lage med kaffe grutt, men da må man bruke det innen noen dager.

 


Happy scrubbing!

Ane Benedicte

07.03.2017 kl. 11:56
Oj så spennende! Og så greit at en kan lage mer om gangen :-)

Search

Bloggdesign

hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv