DIY Facial Serum

  • 18.03.2016, 14:53

I dag tenkte jeg å dele en oppskrift på et serum. Serum er en blanding av oljer med høy kosentrasjon av pleiende ingredienser. Det finnes veldig mye å velge mellom, når det kommer til ingredienser, og noen oppskrifter er veldig komplekse. Så vis du er ny når det kommer til ulike oljer og serumer, er denne oppskriften et supert sted å begynne. Dette serumet er passer til både ung hud og aldrende hud.

Først velger du en base olje som feks; jojoba olje, mandel olje, oliven olje..ect. I denne oppskriften har jeg valgt å bruke jojoba olje. Jojoba olje Inneholder nesten alle vitaminer og mineraler som er nødvendig for sun hud; vitamin E, kobber, sink, krom og jod. Den er perfekt vis du sliter med sensetiv eller tørr hud. 

Så har jeg valgt å bruke nypefrø olje, min favoritt!! Den gir huden glød og pleie. Nypefrøolje kan jevne ut hudtonen, redusere synnelighet av arr og strekkmerker, reparere UV skader og tilføre huden fuktighet.

Tilslutt velger du en eterisk olje, vis du er ny innen dette vil jeg anbefale lavendel. Lavendel har mange helse fordeler, og er mest kjent for å være avslappende og ha antideppresive egenskaper. For huden kan den hjelpe mot kviser, eksem og psoriasis.

 

DIY Facial Serum

1 ss jojoba olje

1/2 ss nypefrø olje

4 dråper lavendel eterisk olje

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en liten flaske, og rist godt for a blande alt sammen. Vis du ønsker å lage mer, er det bare å dobble oppskriften! Bruk et par dråper morgen og kveld, og dabb det på anskiktet. 

Håper du får glede av denne oppskriften, enjoy!

 

 

Thea Linni

18.03.2016 kl. 14:54
Den virket utrolig bra :D

Search

Bloggdesign

hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv